Mannerheiminaukio, Isokatu 19, 2-krs, 67100 Kokkola. puh. 010 422 3350

Omakotitalot

Laiduntie 12, 67700 Kokkola Tarhanranta

Huoneisto4h+k+pukuhuone+ph+s+vh=115,0 m². Autotalli ja var = 31m². Ei lain edel. e-tod.
Rakennusvuosi1976
MuutaSuositulla Kirkonmäen alueella viehättävä, valoinen omakotitalo. Taloa on remontoitu eri vuosina. Sähkölämmitys, varaava takka, ilmalämpöpumppu. Autotalli. Oma aurinkoinen tontti etelään. Heti vapaa. Talo on puurunkoinen, puuvuorattu. Harjakatto, peltikate. Sähkölämmitys, varaava takka ja ilmalämpöpumppu. Kaikki sähkökulut n. 1200€/vuosi. Keittiö on uusittu 1995 ja käyttövesiputket samalla. Seinät on tapetoitu ja lattiat muovimattoa, katot levy-kattoja. Keittiön kaapistot mdf-pintaiset. Keittiössä on liesi, liesituuletin, jääkaappi ja pakastinkaappi, astianpesukone.Keittiö on tilava ja paljon laskutilaa. Pesuhuoneen seinät ja lattia laattaa. Saunassa puukiuas. Ikkunat uusittu, paitsi olohuoneen ikkunat. Ulko-ovi uusittu. Oma tontti 884 m². Pihalla on puustoa, nurmikkoa, istutuksia, omenapuita. Talo vapautuu nopeasti.

Hinta125.000€

Lehtoahontie 6, 67410 Kokkola

Huoneisto5h+k+kph/wc+aula=85,0 m². Saunatupa n. 10,0 m². Varasto ja leikkimökki.
Rakennusvuosi1932/Lisärakennus ja peruskorjaus 1995. Ei lain.ed. e-tod.
MuutaMaaseudun rauhassa, suojaisessa pihapiirissä viehättävä omakotitalo, oikea tilaihme. Sähkölämmitys, varaava takka. Pihasauna. Katettu tilava terassi etelä/länteen. Talo on osittain hirsirunkoinen ja puuvuorattu. Osa talosta puurunkoinen ja puuvuorattu. Harjakatto ja peltikate. Sähkölämmitys, kulut n. 1500€/vuosi. Kiinteistövero 150€/vuosi. Alakerrassa on eteisaula, olohuone, keittiö, 1 makuuhuone, työhuone, kylpyhuone, vaatehuone. Yläkerrassa on aula ja 2 makuuhuonetta. Olohuoneessa kaunis, varaava takka. Keittiön kaapistot valkoiset pyökkilistoin. Keittiössä on liesi, liesituuletin, astianpesukone, jääkaappi/pakastinkaappi. Lattiat ovat laminaattia ja muovimattoa, katot paneloitu. Seinät ovat maalatut ja tapetoidut. Kylpyhuoneen seinät ja lattia laattaa, lattialämmitys. Kylpyhuoneessa on amme, suihku, lavuaari, peilikaappi ja wc. Talo on peruskorjattu ja lisää rakennettu 1995. Ikkunat uusittu, lämmitys uusittu ja kaikki pinnat. Olohuoneen lattia on purettu ja valettu uudelleen sekä eristetty. Eteisaulasta kulku katetulle terassille joka on etelä/länsisuuntaan. Pihalla on saunarakennus, jossa on saunatupa, sauna, pesuhuone. Saunatuvassa takka. Lisäksi pihalla varasto ja leikkimökki. Oma auringolle avoin tontti 1440 m². Kaupungin palvelut 7 kilometrin päässä. Talo on heti vapaa. Tutustu!

Hinta98.000€

Tehtaankatu 52, 67100 Kokkola Kiviniitty

Huoneisto3h+h+kph+ph+s= 90,0 m². Kellari 60,02 m. Avoin vintti n. 50,0 m².Autotalli 20,0 m². Yhteensä 220 m².
Rakennusvuosi1947
MuutaKiviniityssä, pintaremontoitu, hurmaava omakotitalo monipuolisten palveluiden läheisyydessä. Monien mahdollisuuksien talo. Kaukolämpö, edulliset asumiskustannukset. Autotalli. Hyvinhoidettu tontti. Talo on puurunkoine, puuvuorattu. Harjakatto, peltikate. Kaukolämpö. Lämmityskulut n. 1000€/vuosi. Kiinteistövero 140€/vuosi, tontin vuosivuokra 784€/vuosi. Talon seinät ovat tapetoidut ja maalatut. Lattiat parkettia ja muovimattoa. Sauna on remontoitu, lauteet ja seinät. Kylpyhuone on laatoitettu lattiat ja seinät. Suihku, suihkuovet, wc, allaskaappi. Kellarissa varaus pyykinpesukoneelle. Keittiö on uusittu. Kalusteet valkoiset, kiiltävät. Keittiössä on keraaminen liesi, liesituuletin, jääkaappi/pakastinkaappi ja astianpesukone. Omakotitalon on hyvässä kunnossa. Ei lain ed.e-tod.Tontti on kaupungin vuokratontti. Tontin koko 737 m². Vuokra-aika 31.12.2040 saakka. Tontin vuosivuokra 784€. Piha on kaunis. Pihalla on nurmikkoa, istutuksia, puustoa ja hedelmäpuita. Vapautuu nopeastikin!

Hinta129.000 euroa

Mesiläntie 6, 67100 Kokkola Mesilä

Huoneisto5h+k+khh+ph+s+wc+2vh=165,0 m²
Rakennusvuosi1950. Laajennus ja peruskorjaus 1978
MuutaMesilässä remontoitava, tilava rintamamiestalo. Peruskorjaus ja laajennus tehty 1978. Kiinteistöllä 2 tonttia. Toisella on talo ja ja tontti ja toiseen mahdollisuus rakentaa omakotitalo tai paritalo. Kaukolämpö. Heti vapaa. Talo on puurunkoinen, puuvuorattu, rapattu päältä. Harjakatto ja katteena konesaumattu peltikate. Kaukolämpö, kulut n. 1200€/vuosi. Talon seinät ovat tapetoitu ja maalattu, lattiat parkettia ja muovimattoa. Katot levykattoja. Kaukolämpö asennettu 2004 ja pesuhuone ja sauna remontoitu 2014. Keittiön kaapistot melamiinipintaiset, vaalean ruskeat. Keittiössä on liesi, liesituuletin, jääkaappi/pakastin ja astianpesukone. Pesuhuoneen seinät ja lattia mikrosementtiä samoin saunan lattia. Alakerrassa on kuisti, eteinen, keittiö, olohuone, 2 makuuhuonetta, wc ja vaatehuone. Yläkerrassa on pieni aula, 2 makuuhuonetta ja vaatehuone. Kellarissa on kodinhoitohuone, pesuhuone, sauna ja kaukolämpöhuone. Tontin pinta-ala talon alla on 780 m² ja toinen tontti on 989 m². Ei Lain ed.e-tod. Piha on tilava ja siinä on nurmikkoa, puustoa, istutuksia. Toiselle tontille on mahdollisuus rakentaa omakotitalo tai paritalo. Kauppa, koulut ja päiväkoti lähellä. Hyvät lenkkeilymaastot. Tutustu ja tee tarjous! Heti
Vapaa.

Hinta125.000€

Markkikedontie 7, 68320 Ruotsalo Ruotsalo

Huoneisto5h+k+khh+ph+s+2wc=120,0 m². Autotalli ja varasto= 25,0 m².
Rakennusvuosi1985
MuutaRuotsalolla, aurinkoisella tontilla avaranoloinen, hyväpohjainen omakotitalo. Sähkölämmitys, ilmalämpöpumppu, varaava takka. Koulu ja päiväkoti lähellä. Talo on puurunkoinen, puuvuorattu, Mittatalon pohja, paikalla tehty. Harjakatto ja tiilikate. Katto on pesty ja maalattu. Talon seinät ovat tapetoidut ja maalatut, lattiat puuta, katot paneloitu. Keittiön kaapistot mäntyä, korkeat, alkuperäiset. Keittiössä on keraaminen liesi, liesikupu, jääkaappi, pakastinkaappi ja astianpesukone sekä puuhella. Keittiö on tilava, paljon kaappeja ja työskentelytilaa. Kodinhoitohuone on tilava, paljon kaappeja. Kulku ulos. Pesuhuoneen seinät ja lattia laattaa, lattialämmitys. Saunassa sähkökiuas ja ikkuna, lattia laattaa, lattialämmitys. Pesuhuone,sauna ja kodinhoitohuone remontoitu 2006. Samoin keittiön, olohuoneen ja eteisen lattiat uusittu tuolloin.Wc:n seinät tapettia ja laattaa, lattia laattaa, kylpyhuonekalusto. Makuuhuoneita on 4 kappaletta. Olohuoneessa varaava takka. Pihalla on autotalli ja varasto. Tontti on oma 2244 m². Ei lain ed. e-tod. Tontilla on puustoa, nurmikkoa, istutuksia. Tontti on aurinkoinen. Koulu, päiväkoti ovat lähellä. Hyvät kulkuyhteydet kaupunkiin. Talo vapautuu nopeastikin. Tee tarjous!


Hinta139.000€