kokkolan@asuntomarkkinointi.net, puh. 0400 663386 / 010 422 3350, Y-tunnus: 0889599-6, Kokkola

Omakotitalot

Ruotsalon Kirkkotie 5, 68300 Kälviä

Huoneisto5h+k+khh+ph+s+wc+varasto= 128 m². Muut rakennukset n. 60 m.
Rakennusvuosi1971
MuutaMaalaismiljöössä, ihastuttavalla tontilla hyväkuntoinen, siisti omakotitalo. Sijainti on rauhallinen ja mukavan yksityinen vaikka ollaan lähellä Kälviän keskustan palveluita. Asuintilojen isot ikkunat tekevät kodista hyvin valoisan ja kodikkaan.

Talon pintoja on viime vuosina saneerattu ja selkeä pohjaisesta kodista onkin saatu arjessa toimiva kokonaisuus. Tämän talon pohjaratkaisu on esteetön, yksitasoinen.

Taloon sisääntulijan ottaa vastaan tilava eteinen. Erillisiä makuuhuoneita on neljä. Keittiö on yksityiskohtineen kodikas kokonaisuus. Olohuone ja keittiö ovat nykyaikaisesti yhteydessä toisiinsa, oleskelutilan suuret ikkunat avautuvat oman piha-alueen suuntaan. Rakennusajalle tyypilliseen tapaan kaikki talon huoneet ovat tilavia ja suurista ikkunoista tilaan tulvii runsaasti valoa.

Talossa on energiatehokas maalämpö/kalliolämpö. Asuintilojen lisäksi talon yhteydessä on varastotilaa. Pihapiirissä on lisäksi aitta, autotalli/verstas varastorakennus, puutarhavaja sekä huvimaja.

Pihapiiri on todella hurmaava. Pihalla on nurmikkoa, laattaa, monivuotisia istutuksia, puustoa, koristepuita, marjapensaita, omenapuita, luumupuita, tyrnipensaita ym. Piha on etelän suuntaan ja todella kesällä lämmin.

Talon läheisyydessä olevat hyvät ulkoilumaastot ympärillä kruunaavat tämän kokonaisuuden. Talo on kuntotarkastettu.

Talo on puurunkoinen, puuvuorattu. Harjakatto ja peltikate. Lämmitysmuotona on kalliolämpö. Kiinteistövero n. 500€/vuosi ja kaikki sähkökulut + myös lämpö n. 1000€/vuosi.

Talon seinät ovat tapetoitu, maalattu ja paneloitu. Lattiat ovat parkettia, muovimattoa ja laattaa. Katot ovat valkoiseksi maalattua panelia.

Keittiön kaapistot ovat korkeat, vaaleat peiliovin. Keittiössä on keraaminen liesi, liesituuletin, jääkaappi/pakastinkaappi ja astianpesukone. Keittiössä on paljon laskutilaa.

Kylpyhuoneen seinät ovat laattaa ja lattia laattaa samoin wc:n seinät ja lattia. Kylpyhuoneessa on suihkukaappi. Saunassa on sähkökiuas. Molemmissa on ikkunat.

Talossa on tehty 1997 laajempi remontti, jolloin talon ulkovuori uusittiin ja laitettiin lisäeristeitä 50-70 mm, samoin uusittiin salaojat. Keittiön kaapistot uusittiin ja huoneiden pinnat maalattiin ja tapetoitiin. Kosteat tilat on remontoitu 1990-luvun lopulla.
Lämmitysmuoto vaihdettiin kalliolämmöksi 2012.

Tontti on oma 1,4 ha josta nyt myydään n. 5000 m². Mikäli asiakas haluaa koko tontin ostaa niin siitä voidaan neuvotella ja hinta määritellään loppuosalle.
Pihapiirissä on autotalli/verstas, varasto, aitta, puutarhavaja ja huvimaja.

Pihalla on laatoitusta, nurmikkoa, puustoa, koristepuita, kukkapenkkejä, luumupuu, omenapuita, tyrnipensas, marjapensaita ym.

Hyvät ulkoilu-, ja lenkkeilymaastot ja Kälviän keskustan palvelut lyhyen matkan päässä.

Ota yhteyttä ja varaa aika, näytän mielelläni taloa!
Hinta119.000€

Takasuora 4, 68300 Kälviä Keskusta

Huoneisto4h+k+khh+ph+s= 120 m² + lämmin autotalli ja varasto n. 30 m². Yhteensä 150 m². Ei lain edellyttämää energiatodistusta.
Rakennusvuosi1961, lisäsiipi 1973
MuutaHuippupaikalla Kälviän keskustassa, päättyvän kadun varrella valoisa omakotitalo. Taloon on tehty vuosien varrella perusparannus korjauksia mm. ulkokatto, käyttövesiputket ja lämmitysjärjestelmä.

Olohuoneessa on hyvä varaava takka ja keittiössä lämpöä tuottava puuhella, jotka tekevät asumisen edulliseksi. Lämmin autotalli ja varasto, josta on myös mahdollista tehdä makuuhuone.

Lähellä koulut, urheilukenttä ja monipuoliset keskustan palvelut. Vehreällä tontilla erilaisia istuksia ja puustoa sekä tilaa puutarhaunelmille ja lasten harrastuksille. Talo on kuntotarkastettu. Talo on heti vapaa.

Talo on rakenteeltaan puurunkoinen ja puuvuorattu. Katto on harjakatto ja peltikate. Sähkölämmitys, varaava takka olohuoneessa ja puuhella keittiössä.

Keittiö on tilava ja paljon laskutilaa. Kaapistot ovat vaaleat, korkeat peiliovin. Keittiössä on keraaminen liesi, liesituuletin, jää/viileäkaappi ja astianpesukone. Puuhella. Olohuoneessa on varaava takka.

Talon lattiat ovat muovimattoa ja parkettia, seinät tapetoitu ja maalattu ja katot levykattoja ja paneloituja.

Kylpyhuoneen seinät ja lattia laattaa, katto paneloitu. Lattialämmitys. Saunassa on sähkökiuas ja puukiuas. Saunan lattia laattaa, seinät ja
katto puuta.
Makuuhuoneet ovat tilavia ja kahdesta makuuhuoneesta pääsy vaatehuoneeseen.

Taloon on tehty seuraavat remontit: Lisäsiipi tehty 1973, jossa on 2 makuuhuonetta ja wc sekä varasto ja autotalli. 1990 luvulla kosteat tilat remontoitu. Käyttövesiputket uusittu 2019, lämminvesivaraaja uusittu 2021. Vesikalusteita uusittu 2019. Lämmitysremontti tehty ja olohuoneeseen laitettu varaava takka ja keittiöön puuhella. Katto ja vesikourut uusittu 2013. Ulkovuori maalattu.

Kiinteistövero 265,48€/vuosi ja sähkökulut v. 2022/ 15 735 kwh ja vuonna 2023/ 14 238 kwh.

Tontti on oma ja kooltaan 1995 m². Tontilla on laattaa, nurmikkoa, koristepuita ja puustoa ja marjapensaita.

Kaikki keskustan palvelut alle kilometrin päässä. Koulut ja urheilukenttää sekä posti ja kirjasto vieressä.

Talo on heti vapaa. Ota yhteyttä ja varaa oma esittelyaika.

Hinta79.000€