kokkolan@asuntomarkkinointi.net, puh. 0400 663386 / 010 422 3350, Y-tunnus: 0889599-6, Kokkola

Kerrostalot

Kankurinkatu 6 as 6, 67100 Kokkola Keskusta

Huoneisto3h+k+kph+s+wc+lasitettu parveke (20,0 m²) = 67,0 m². Lämmin autohallipaikka + lämmin varasto. e=E.
Rakennusvuosi2007
MuutaHuippupaikalla, hissillisen kerrostalon 3. kerroksessa harmoninen, tyylikäs huoneisto. Huoneiston pohjaratkaisu on avara, valoisa ja erittäin toimiva. Huoneistossa on laadukkaat materiaalit ja ikkunat kolmeen suuntaan. Kaukolämpö, varaava lattialämmitys. Todella tilava, lasitettu parveke länteen. Lisänä lämmin autohallipaikka kaukosäätimellä toimivalla nosto-ovella. Upea kokonaisuus. Vapautuu nopeasti.

Talo on betonielementti rakenteinen. Harjakatto ja huopakate. Kaukolämpö ja varaava lattialämmitys. Huoneistokohtainen ilmanvaihtokone. Huoneistossa on koneellinen tulo/poisto.

Huoneistossa on olohuone, keittiö, 2 makuuhuonetta, kylpyhuone, sauna ja erillinen wc. Tilava, lasitettu parveke etelä/länsisuuntaan. Lattiat ovat parkettia ja laattaa, katot ja seinät maalattuja. Kylpyhuoneessa ja wc:ssä laattaa.

Olohuoneen seinät maalattu, lattia parkettia. Kulku lasitetulle parvekkeelle.

Makuuhuoneiden seinät maalattu, lattiat parkettia, kaapistot peiliovin.
Eteisen naulakkokaapisto myös peiliovilla.

Keittiön kaapistot tammea. Keittiössä on keraaminen liesi, liesituuletin, jääkaappi/pakastinkaappi, astianpesukone. Keittiön jatkeena on ruokailutila.

Kylpyhuoneen seinät ja lattia laattaa. Suihku, suihkuseinä, lavuaari, wc, pide, kylpyhuonekaapisto. Varaus pyykinpesukoneelle, ilmanvaihtokone ja kulku lasitetulle parvekkeelle.

Saunan seinät ja katto sormipaneelia, lattia laattaa. Sähkökiuas ja ikkuna. Spottivalot.

Erillinen wc joka on laatoitettu. Kylpyhuonekaapisto, wc, pide. Ikkuna.
Huoneistoon on tehty kuntotutkimus 8.11.2023. Energialuokka on E.

Taloyhtiön isännöitsijä on Retta Oy/Päivi Räisänen. Huoltoyhtiö on Shinehouse.

Huoneiston hoitovastike on 274,70€/kk, vesimaksuennakko 10€/kk/hlö. Tietoliikennevastike 6,80€/kk.

Taloyhtiössä on huoneistoja 10 kpl. Jokaisella huoneistolla on lämmin autohallipaikka. Lisäksi ulkona on 7 kpl kylmiä autopaikkoja.
Lämmin varasto erillisessä ulkovarastossa ja talossa ulkoiluväline-varasto. Talossa on hissi.

Taloyhtiöön on tehty seuraavat remontit:

2010 Pyörävaraston lämmityksen korjaus ja korvausilmaventtiilien asennus, 2015 Pyörävaraston huoltomaalaus (puuosat), 2016 Ulkoseinien ruosteisten kiinnitysrautojen korjaus/maalaus, 2019 Autotallin käytäväpuoleisen seinän uusinta autokolarin takia ja paloletkukaapin siirto hissin puoleiselle seinälle. Huoneiston lämmitysputkistossa todetun nakutushäiriön aiheuttaman vian etsintä ja korjaus. Autotallien lattioiden uudelleen pinnoitus, hissin hälytyslaitteet uusittu, ovipuhelimet korjattu, 2020 Ilmanvaihtohormien puhdistus ja huoneiston 5 ilmanvaihdon korjaus toimimaan oikeinpäin, 2021 Vesikaton kuntokatselmus ja tarvittavat korjaukset, varaston katon pesu, 2021 Parkkipaikkaviivojen maalaus, 2021 Jätekatoksen vinorimalaudoitus.

Tulossa seuraavat remontit:

2023 1. ja 2. kerroksen siivousparvekkeiden lattiapinnoitukset (suositeltu), 2023 Parvekelasitusten huolto (suositeltu).

Taloyhtiön sijainti on loistava, vieressä keskustan palvelut sekä kauppa.

Ota yhteyttä ja varaa oma esittelyaika!Hinta229.000€

Hakakatu 15-17 as 17, 67100 Kokkola Torkinmäki

Huoneisto3h+k+kph+vh=73,0 m².Energialuokka on B.
Rakennusvuosi1973
MuutaTorkinmäellä, kerrostalon 2. kerroksessa täydellisesti remontoitu kaunis huoneisto. Moderni upea keittiö ja hyvä kylpyhuone. Huoneiston levyinen lasitettu parveke länteen. Taloyhtiössä on tehty mittavat remontit. Kiinteistö on betonirakenteinen ja tiilipäädyt. Katto on tasakatto ja huopakate. Sähkölämmitys.
Huoneiston seinät ovat maalatut ja lattiat laminaattia. Keittiö on uusittu laitteineen ja kaappeineen. Keittiössä on keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone ja jääkaappi/pakastinkaappi. Kylpyhuoneen seinät ovat laattaa ja maalattua lasikuitutapettia. Kylpyhuoneessa on suihku, lavuaari, peilikaappi, allaskaappi, wc, pide ja varaus pyykinpesukoneelle. Kylpyhuone on tilava. Lasitettu, tilava parveke länteen. Hoitovastike on 183,58€, rahoitusvastike on 52,54€/kk, vesimaksu 16€/hlö/kk, autopaikka on 10€/kk, mediavastike 7,90€/kk, kaapeliTV 3,50€/kk.
Taloyhtiössä on tehty seuraavat remontit:

1998 Huoneistojen ulko-ja parvekeovet uusittu. 2000 huopakaton uusiminen. 2002-2003 porrasaskelmat kunnostettu ja pinnoitettu. 2008 saunaosaston perusparannus. 2009 ilmanvaihtokanavien ja -koneiden tarkistus ja puhdistus, päätelaitteiden pesu sekä ilmamäärien mittaus ja säätö. 2013 taloyhtiön pyykkituvan, kuivaushuoneen ja pyörävaraston kunnostustyöt. 2014 Julkisivujen ja parvekkeiden saneeraus. Uudet parvekekaiteet ja parvekelasitukset sekä lisäksi maatason terassien väli- ja päätyaitojen uusiminen sekä asuntopihojen rakennustyöt. 2016 Maanrakennustyöt käsittäen mm.sakokaivojen saneeraus muovituksella, perusvesien johtaminen pumppukaivon avulla SV-verkostoon. VSS viemäröinti ja uusi venttiilikaivo sekä perusvesipumppaamo. 2018 käyttövesiputkistot uusittu kauttaaltaan.Lukot uusittu. 2020 Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja säätö. Kokonaisvaltainen pihasuunnitelma tehty ja lisätty parkkipaikkoja.

Tulossa seuraavat remontit:
Kokonaisvaltainen pihasuunnitelma tehty (leikkipaikan uudelleen sijoittelu, pyöräkatos). Ikkunat uusitaan seuraavan 5-vuoden sisällä. Katon kuntoa seurataan, tarvittavat huoltotoimenpiteet.

Isännöitsijä on Realia/Elisa Rannila. Huoltoyhtiö Pesola Jani T:mi.
Taloyhtiössä on huoneistokohtaiset varastot, pyykkitupa,kuivaushuone, mankeli, pyörävarasto. Taloyhtiöllä on oma tontti 3576,90 m². Huoneisto sijaitsee hyvällä paikalla. Lähellä Torkinmäen ala-aste ja ammattikoulu, Centria ja Yliopistokeskus. Keskustaan matkaa n. 1,2 km. Huoneisto on vuokrattu. Vuokra 690€/kk ja lisäksi vuokralainen maksaa sähkön ja veden. Varaa oma esittelyaika ja tee tarjous!

HintaMyyntihinta 93.300€ ja velaton hinta on 99.000€. Yhtiölainaa jäljellä 5.700€.

Hakakatu 15-17 as 9, 67100 Kokkola Torkinmäki

Huoneisto2h+k+kph+vh=57,5 m². Terassi ja piha-alue länteen. Energialuokka on B.
Rakennusvuosi1973
MuutaHakalahdessa, luhtityyppisen kerrostalon ensimmäisessä kerroksessa tyylikkäästi remontoitu valoisa kaksio. Laadukkaat materiaalit. Sähkölämmitys. Terassi ja piha-alue länteen. Omaksi kodiksi tai sijoittajalle. Huoneisto on tällä hetkellä vuokrattu. Vuokra on 585€/kk. Vuokralainen maksaa sähkölämmityksen sekä veden.
Talo on betonirakenteinen, tiilipäädyt. Pulpettikatto ja huopakate.
Suora sähkölämmitys. Huoneistoon on tehty täydellinen remontti.
Keittiö on uusittu kaappeineen ja koneineen. Kylpyhuone on laatoitettu. Seinät ja katot maalatut ja osittain tapetoitu. Lattiat ovat laminaattia. Kylpyhuoneen seinät ja lattia laattaa. Kylpyhuoneessa on suihku, allaskaappi, peilikaappi, wc,pide, varaus pyykinpesukoneelle. Lattialämmitys. Hoitovastike on 157,62€/kk, rahoitusvastike on 74,30€/kk, vesimaksu 16€/kk, oma vesimittari, autopaikka 10€/kk. Yhtiölainaa jäljellä 11.400€.

Taloyhtiössä on tehty seuraavat remontit:

1998 Huoneistojen ulko-ja parvekeovet uusittu. 2000 huopakaton uusiminen. 2002-2003 porrasaskelmat kunnostettu ja pinnoitettu. 2008 saunaosaston perusparannus. 2009 ilmanvaihtokanavien ja -koneiden tarkistus ja puhdistus, päätelaitteiden pesu sekä ilmamäärien mittaus ja säätö. 2013 taloyhtiön pyykkituvan, kuivaushuoneen ja pyörävaraston kunnostustyöt. 2014 Julkisivujen ja parvekkeiden saneeraus. Uudet parvekekaiteet ja parvekelasitukset sekä lisäksi maatason terassien väli- ja päätyaitojen uusiminen sekä asuntopihojen rakennustyöt. 2016 Maanrakennustyöt käsittäen mm.sakokaivojen saneeraus muovituksella, perusvesien johtaminen pumppukaivon avulla SV-verkostoon. VSS viemäröinti ja uusi venttiilikaivo sekä perusvesipumppaamo. Käyttövesijohtosaneeraus. Käyttövesiputkistot uusittu kauttaaltaan 2018. Ilmanvaihtokavat putsattu ja uudet korvausilmaventtiilit. Lukot uusittu. 2021 Lisäautopaikat pihalle.

Tulossa seuraavat remontit:
Ikkunoiden uusimisen suunnittelun aloitus seuraavan 5 vuoden aikana.

isännöitsijä on Elisa Rannila/Realia. Taloyhtiössä on oma tontti
kooltaan 3576,90 m². Energialuokka on B. Huoneiston on vuokrattu. Monipuoliset palvelut lähellä, mm. Torkinmäen ala-aste, Ammattikoulu, Centria, Yliopistokeskus. Keskustaan matkaa n. 1,2 km. Huoneisto on vuokrattu. Varaa oma esittelyaika ja tee tarjous!
HintaMh. 77.600€. Vh. 89.000€

Pitkänsillankatu 31 B 62, 67100 Kokkola Keskusta

Huoneisto3h+k+k+h+vh= 72,0 m². Energialuokka on C.
Rakennusvuosi1964
MuutaYdinkeskustassa, hissillisen kerrostalon 9. kerroksessa siisti, valoinen läpitalon huoneisto. Taloyhtiössä tehty mittavat remontit. Upeat näköalat 9. kerroksesta yli kaupungin. Tutustu ja varaa oma esittelyaika. Talo on betonirakenteinen, tasakatto ja huopakate. Kaukolämpö. Huoneiston seinät ovat maalatut, lattiat laminaattia, katot maalatut. Keittiö on uusittu 2000 luvulla, kaapistot runkoineen ja laitteineen.Keitiössä on liesi, liesituuletin, astianpesukone, jääkaappi/pakastinkaappi. Kylpyhuone on remontoitu. Lattia ja seinät laattaa. Lavuaari, suihku, suihkuseinät, peilikaappi, wc ja varaus pyykinpesukoneelle. Hoitovastike on 234€/kk, vesimaksu 20€/hlö/kk.

Taloyhtiössä on tehty seuraavat remontit: Ikkunat uusittu 1990, patteritermostaatit uusittu ja piha-alue korjattu 1991, saunat ja kylmiöt saneerattu 1995, seinäelementtien tiivistys 1997, vesikatto uusittu 1998, hissit saneerattu, lämmönvaihdin uusittu, vesijohto- ja viemäriverkosto uusittu sekä lämpöjohtoputkiston linjaventtiilien uusinta, lämmitysverkoston tasapainotus, lukkourakka, huoneistojen ikkunoihin korvausilmaventtiilit, kiinteistön yksikerroksisten osien kattojen vesieristys, kellarin luiskan ja saostuskaivon peruskorjaus, ovipuhelinjärjestelmä, videokameravalvonta, kellarin luiskaan uusi nosto-ovi ja liiketilojen iv -putkien nuohous 2001-2003. Julkisivun betonirakenteiden kuntotutkimus, rakennusautomatiikka, uusi autopaikoitusalue pihalle, sisäpihan betonikannen korjaus vesieristyksineen 2003. Kattoterassin kaiteiden betonirakenteiden korjaus ja julkisivujen pesu 2004. Sisääntuloaulat maalattu 2009, tuloilmakojeiden säätökeskuksien uusiminen 2010, uusi laitospesukone 2012, lasivitriinien lasitus ja valaistus.
Remontit jatkuu:
Asuinhuoneistojen ikkunoiden tiivistäminen, autohallin lattian pinnoittaminen, seinien ja katon maalaus sekä valaistuksen uusiminen, 2014 Porraskäytävien ikkunoiden tiivistäminen, ullakkokerros- ja kellarikäytävän valaistus liiketunnistimilla, 2015 A-rapun ovipuhelinjärjestelmä uusittu, Ilmanvaihtosanee-, raus, ilmanvaihtokanavien nuohous, mittaus ja säätötyöt, 2015-2016 Pääsisäänkäyntiovet ja liikehuoneistojen ulko-ovet uusittu, 2016 Ulkopuolisten sadevesiviemäreiden sukitus, 2016 kattotason korjaustöitä, 2017 vesikaton kunnostusurakka, sadevesiviemärin kunnostusurak-ka ja saatot, muutamien autolämmitystolppien uusimista.


Tulevat remontit: 2018-2021 Asuinhuoneistojen ikkunoiden pitkänsulkijasalpojen tarkistus 2018 ja uusiminen tarvittaessa. Ylimmän vesikaton kuntotutkimus. Kattokaivojen tarkistus, Ulkopuolen betoniaitojen ja I-kerroksen betonitolppien korjaus.
Hissien tarvittava korjaaminen. Vesikalusteiden uusimista/korjausta. Kaikki palvelut jalkojen juuressa. Upeat näköalat 9. kerroksesta yli koko kaupungin. Huoneisto on tällä hetkellä vuokrattu. Kuukausivuokra on 700€/kk.

Tutustu, ota yhteyttä ja varaa oma esittelyaika!


Hinta139.000€