Mannerheiminaukio, Isokatu 19, 67100 Kokkola. puh. 010 422 3350

Rivi- / paritalot

Paapuurintie 4 B, 67300 Kokkola Halkokari

Huoneisto4h+k+khh+ph+s+2wc+vh=103,0 m². Autotalli ja tekninen tila= 28,0 m². Yhteensä 131,0 m².
Rakennusvuosi2019
MuutaTyylikästä asumista Halkokarilla Paapuurintiellä. Tämä edustava Forte-kivitalo on suunniteltu perheen kodiksi ja toteutettu erittäin laadukkain materiaalein. Selkeä ja avara pohjaratkaisu on loppuun asti mietitty ja hyväksi todettu arjen kiireissä. Modernissa keittiössä on paljon työskentely- ja säilytystilaa, jonka kevyt saareke erottaa olohuoneesta. Olohuoneen ja keittiön huonekorkeus tuovat tilan tuntua ja kokonaisuuden kruunaa suuret ikkunapinta-alat, jolloin luonto on läsnä kaikkina vuodenaikoina. Lämmitysmuotona Nibe poistoilmalämpöpumppu, joka takaa edulliset asumiskustannukset. Mukavan kokoinen suojaisa takapiha, jossa terassi ja nurmipiha, rajoittuu viheralueeseen. Lämmin autotalli. Harrastus-mahdollisuudet ovat täällä vailla vertaa. Upeat lenkkeilymaastot alkavat lähes suoraan kotiovelta. Koulut ja päiväkodit lähistöllä ja päivittäis-palvelutkin vain minuuttien päässä. Kivitalo, harjakatto ja peltikatto.
Huoneiston seinät ovat maalatut samoin katot. lattiat ovat parkettia ja kiveä. Vesikiertoinen varaava lattialämmitys kaikkialla. Pesuhuone on laatoitettu, suihku. Saunassa on leveät lauteet, sähkökiuas. Tilava kodinhoitohuone jossa paljon kaappitilaa kylpyhuonekaapisto ja wc. Varaus pyykinpesukoneelle ja kulku ulos. Olohuoneessa korotettu katto ja kulku terassille. Avokeittiö, jossa paljon kaappeja ja laskutilaa. Saareke. Induktioliesi, liesituuletin, jääkaappi, pakastinkaappi ja mikro. Astianpesukone. 2 wc:tä ja vaatehuone. Lämmin autotalli ja tekninen tila. Pinta-ala 103,0 m² + autotalli ja tekninen tila 28,0 m². Yhteensä 131,0 m². Kaikissa huoneissa on kiinteät spotit. Joka huoneessa on isot ikkunat ja luonto pääsee oikeuksiinsa eri vuodenaikoina. Ei lainmukaista energiatodistusta. Koulu ja päiväkoti lähellä. Matkaa kaupungin keskustaan n. 5 km. Kannattaa tutustua. Varaa oma esittelyaika!Hinta257.000€

Lasimestarintie 10 C 19, 67300 Kokkola Halkokari

Huoneisto3h+k+kph+s+vh=77,0 m². Energialuokka F(2013)
Rakennusvuosi1990
MuutaHalkokarilla, meren läheisyydessä luhtitalon toisessa kerroksessa viehättävä, hyväpohjainen huoneisto. Kaukolämpö. Tilava parveke etelään. Talo on betonirunkoinen ja tiilivuorattu. Aumakatto ja tiilikate sekä harjakatto ja huopakate. Kaukolämpö. Huoneiston seinät ovat tapetoidut ja maalatut. Lattiat ovat parkettia ja muovimattoa. Katot levykattoja. Keittiön kaapistot on uusittu 2000-luvulla (2003). Kaapistot ovat vaaleat, peiliovin. Keittiössä on liesi, liestuuletin, jääkaappi/pakastinkaappi ja astianesukone. Keittiö on valoinen ja yhdistettynä olohuoneeseen. Kylpyhuone on myös uusittu 2010. Kylpyhuoneen seinät ja lattia laattaa, lattialämmitys. Kylpyhuonekaapisto, peilikaapisto, suihku, wc, varaus pyykinpesukoneelle. Sauna on myös uusittu kylpyhuoneremontin yhteydessä. Saunassa hauska kiuas seinä ja muotolauteet. Taloyhtiössä on tehty seuraavat remontit:
2007 Kaukolämpölaitteet uusittu, 2008 Ilmastoinnin puhdistus- ja perus-säätötyöt, 2011 Lukostojen uusinta (Abloy Sento), ikkunoiden huoltomaalaus, ulko-ja parvekeovien tiivistys, 2012 Tiilikattojen pesu ja pinnoitus, 2013 Asfalttia paikattu, 2015 Porrasaskelmia uusittu taloyhtiön omana työnä, 2016 Rännit ja syöksytorvet vaihdettu ja räystäslautoja kunnostettu, 2017 Kiinteistön pienimuotoisia korjauksia(vesipellien, nurkkalistojen ym. uusimista), aidan huoltomaalaus ja autokatoksen huoltomaalaus, 2018 Julkisivun maalaus. Hoitovastike on 223,30€/kk, vesimaksu 10€/kk/hlö, autopaikka 6€/kk, autokatos 10€/kk, laajakaista 12,40€/kk. Kauppa, koulu, päiväkoti ja meri lähellä. Keskustaan n. 2 km. Hyvät ulkoilureitit. Huoneisto on heti vapaa. Varaa oma esittelyaika!

Hinta139.000€