Mannerheiminaukio, Isokatu 19, 2-krs, 67100 Kokkola. puh. 010 422 3350

Rivi- / paritalot

Kaarlenkuja 5 B 4, 67100 Kokkola Hakalahti

Huoneisto3h+kt+khh+kph+s+wc+parvi=92,0 m². Lämmin autotalli ja varasto 24,5 m². Ei lain edellyttämää energiatodistusta.
Rakennusvuosi2007
MuutaHakalahden parhaimmistoa! Villa Kaarlen henki kiteytyy valoon, ilmavuuteen ja lämminhenkisyyteen. Klassinen, korkea olohuone takkoineen, terasseineen ja suurine ikkunoineen luovat ajatonta tunnelmaa paritalon päätyhuoneistoon ja antavat asumiselle viihtyisät, tyylikkäät puitteet. Arkkitehdin luoma kaunis kokonaisuus, yhdistettynä vankkaan rakennustapaan, jossa yhdistyvät aidot materiaalit lasi, kivi, metalli ja puu ja ne tekevät tästä kohteesta erityisen! Lisänä lämmin autotalli. Vapautuu sopimuksen mukaan. Upea kokonaisuus! Talo on puu/betonirunkoinen. Harjakatto ja tiilikate. Sähkölämmitys, varaava lattialämmitys. Lattiat ovat saarniparkettia ja laattaa sekä klinkkeriä. Seinät ovat valkoista kuultolakattua koivuvaneria ja maalattuja. Katot ovat mäntypanelia. Pesuhuoneen seinät ja lattia laatta. Keittiön kaapistot valkoiset, kiiltävät. Tasot terästä ja pähkinäpuuta. Paljon kaappeja. Keittiössä on induktioliesi, liesituuletin, jääkaappi/pakastinkaappi sekä astianpesukone. Kylpyhuoneessa on suihku, suihkuseinä, lavuaari, kaapistoja. Saunan lauteet tervaleppää ja seinät lämpökäsiteltyä haapaa. Huoneistossa on huoneistokohtainen ilmanvaihto, lämminvesivaraaja, keskuspölynimuri ja varaus ilmalämpöpumpulle.
Molemmissa makuuhuoneissa on kaapistot peiliovin samoin naulakko eteisessä peiliovin. Olohuoneessa on kaunis takka. Hoitovastike on 173,40€/kk. Vesimaksuennakko 10€/kk/hlö. Sähkökulut n. 12 000 kwh/vuosi eli n. 1377€/vuosi. Huoneistossa kiertää hauska palkki jossa on spottivalot. Isot terassi etelä/länsisuuntaan ja itä/pohjoinen suuntaan. Aita kiertää taloa. Taloyhtiössä on tehty seuraavat remontit:
Taloyhtiössä on maalattu talot, autotallit ja aidat. Terassit öljytty joka vuosi. Teetetty kuntoarvio ja samalla PTS-kunnossapitosuunnitelma. Pihapuiden kaatoa. Autotallin katon sammalsuojaus. Kattopeltien tiivistys. Ei tulossa suurempia remontteja; huolto ja korjaustöitä.
Pihalla on laattaa, nurmikkoa, asfalttia, kiveyksiä, perennoja ja istutuksia. Erittäin kaunis ja hyvinhoidettu piha.
Lämmin autotalli 20,0 m², varasto 4,5 m². Paritalo vapautuu sopimuksen mukaan, varaa oma esittelyaika!
HintaVh. 298.000€