Mannerheiminaukio, Isokatu 19, 67100 Kokkola. puh. 010 422 3350

Omakotitalot

Pilvipolku 2, 67900 Kokkola Ykspihlaja

Huoneisto3-4h+k+khh+ph+s+wc=97,0 m². Autotalli ja varasto= 25,0 m². Ulkovarasto 6,0 m².
Rakennusvuosi1961/Remontoitu 2015
MuutaYkspihlajassa, suojaisella aurinkoisella tontilla remontoitu, lämminhenkinen omakotitalo. Katettu terassi ja piha etelään päin. Olohuoneen korkeat ikkunat tekevät talosta valoisan. Talo on puurunkoinen, puuvuorattu. Pulpettikatto ja peltikate, joka on uusittu. Öljylämmitys, kulut n. 2000 l/vuosi. Mahdollisuus muuttaa lämmitys kaukolämmöksi, koska kaukolämpö kulkee tien toisella puolella. Talossa on uusittu ikkunat. Seinät ovat tapetoidut ja maalatut, lattiat laminaattia, katot levykattoja. Olohuoneen katto korotettu ja isot ikkunat etelään. Keittiön kaapistot uusittu runkoineen 2016. Keittiössä on kauniit kaapistot, liesi, liesituuletin, jääkaappi/pakastinkaappi ja astianpesukone. Pesuhuone on laatoitettu lattia ja seinät. Pesuhuone remontoitu 2016, pesukoneliitäntä pesuhuoneessa. Sauna on maalattu tummaksi. Saunassa on ikkuna ja sähkökiuas, tilava sauna. Taloon on mahdollisuus laittaa yksi makuuhuone lisää, tällähetkellä on kaksi yhdistetty. Autotalli ja varasto sekä pihavarasto. Tontti on kaupungin vuokratontti ja kooltaan 629 m². Vuokra-aikaa jäljellä 31.12.2045. Tontin vuosivuokra 482,20€/vuosi. Kiinteistövero 130€/vuosi. Tontilla on puustoa, nurmikkoa, istutuksia ja laattaa. Kauppa ja meri lähellä. Vapautuu sopimuksen mukaan. Tutustu ja tee tarjous!
Hinta119.000€

Anterontie 16, 67400 Kokkola

Huoneisto5h+k+khh+ph+s+2wc=120,0 m². Autotalli+ varasto=30,0 m²
Rakennusvuosi1973
MuutaRauhallisella Rytimäen alueella hyväkuntoinen, lapsiperheelle sopiva omakotitalo. Talo on puurunkoinen, tiilivuorattu. Aumakatto, peltikate. Katto uusittu 1994 samoin talon ulkopinta roiskerapattu tuolloin. Kaukokämpö. Lämmityskulut 1350€/vuosi. Kiinteistövero on 425€/vuosi. Taloon on asennettu kaukolämpö 2005. Keittiö on uusittu 2011. Kylpyhuone ja sauna uusittu 2010. Saunassa sähkökiuas. Käyttövesiputket on uusittu 2013 samoin toinen wc. Pintaremontteja on tehty 2010-2017. Seinät ovat tapetoidut/maalatut, lattiat parkettia, laminaattia ja laattaa. Katot paneloitu ja levykattoja. Takkahuoneessa on takka, joka ei varaa. Keittiön kaapistot kauniit, valkoiset, peiliovin. Keraaminen liesi, liesituuletin, jääkaappi, pakastinkaappi ja astianpesukone. Kylpyhuone on laatoitettu. Suihku, amme. 2 wc:tä. Autotalli, varasto ja kaukolämpöhuone. Oma, auringolle avoin tontti 776 m². Tontilla on nurmikkoa, puustoa, istutuksia ja laattaa. Koulu ja päiväkoti sekä kauppa lähellä. Vapautuu sopimuksen mukaan.Hinta179.000€

Lääkärinkatu 13, 67100 Kokkola Hakalahti

Huoneisto5h+k+pukuh.+ph+s+vh+allasosasto= 224 m². Autotalli 36,0 m². Kelllarikerros 130,0 m²
Rakennusvuosi1962/1974
MuutaHakalahdessa,päättyvän kadun varrella hyväpohjainen ja siisti omakotitalo. Keskustan palvelut vieressä samoin koulu ja päiväkoti. Talo on puu/betonirunkoinen, tiilivuorattu. Harjakatto, katto muutettu 1983. Peltikate. Maalämpö, kulut n.17000-kwh/vuosi. Olohuoneessa on varaava takka. Kiinteistövero 643,29€/vuosi. Talossa on eteinen, olohuone, 4 makuuhuonetta, allasosasto, pukuhuone, pesuhuone,sauna, 2 wc:tä, vaatehuone.
2 auton autotalli. Kellarissa on varasto, lämpöhuone ym.tilaa.
Talon seinät ovat tapetoidut/maalatut, lattiat parkettia, muovi-mattoa, kokolattiamattoa ja laattaa. Keittiö on remontoitu 2000 luvulla. Keittiön kaapistot valkoiset, pyökkilistoin. Keittiössä on liesi, liesituuletin, jääkaappi/pakastinkaappi(side by side) ja astianpesukone. Pesuhuone laatoitettu, tilava sauna. Uima-allas, joka ei ole käytössä tällä hetkellä. Talo on rakennettu kahdessa osassa 1962 valmistunut 130,0 m² ja kellarikerros 130,0m² ja autotalli. 1974 taloa on laajennettu 90,0 m². Oma, auringolle avoin tontti 1024,8 m². Tontilla on nurmikkoa, puustoa, istu-tuksia ja laattaa. Heti vapaa. Yksityisnäytöt. Sovi oma esittelyaika!
Hinta235.000€

Järvikatu 5, 67100 Kokkola Hakalahti

Huoneisto5h+kirjastohuone+ rt+k+khh+ph+s+th/allashuone+2wc/kylpyhuone=250,0 m²
Rakennusvuosi1976
MuutaHakalahdessa, lämminhenkinen, tyylikäs omakotitalo hyvinhoidetulla kauniilla tontilla. Asumisviihtyisyyttä lisää uima-allasoasto, josta löydät arjen luksusta. Koulut, päiväkoti ja keskusta lähellä. Talo on puurunkoinen, tiilivuorattu. Pulpetti-katto, peltikate. Sähkölämmitys,takka, ilmalämpöpumppu. Kaikki sähkökulut n. 33 500 kwh/vuosi. Kiinteistövero 600€/vuosi. Talon ulkokatto on uusittu 2008 samoin rännit. Ikkunat uusittu yläkerrassa 2002. Keittiö on uusittu 1999.Lattiat ovat parkettia, seinät tapetoitu ja maalattu. Alakerrassa on eteinen, olohuone, kirjastohuone,keittiö,ruokailuhuone,kodinhoitohuone, pesuhuone, pukuhuone,sauna,wc, allashuone/takkahuone. Yläkerrassa on 4 makuuhuonetta ja työhuone/piste, kylpy-huone/wc, vaatehuone, parveke. Pesuhuoneen seinät muurattu ja laattapinnalla samoin lattia on laattaa, lattialämmitys. Keittiössä on saareke jossa liesi ja liesituuletin, astianpesukone, jenkkikaappi, kylmiö. Tilava kodinhoitohuone. Allashuone jossa takka. Tontti on oma ja kooltaan 1024 m². Tontilla on nurmikkoa, puustoa, istutuksia ja laattaa sekä asfalttia. Koulut, päiväkodit ja keskusta lähellä. Hieno, tyylikäs kokonaisuus! Yksityisnäytöt. Sovi oma esittelyaika!
Hinta275.000€

Vanha Veistämöntie 53, 67300 Kokkola Halkokari

Huoneisto6h+k+khh+ph+s+2kph+2wc+vh=189,0 m². 2 auton autotalli ja varasto= 48,0 m².
Rakennusvuosi2007
MuutaMeren läheisyydessä Halkokarilla unelmakoti, tyylikäs täyskivitalo.
Toimiva koti lapsiperheelle. Talo on siporex-harkoista paikalla rakennettu omakotitalo. Aumakatto ja peltikate. Kalliolämpö, edulliset asumiskustannukset. Kaikki sähkö/lämmityskulut 150€/kk keskimäärin. Kiinteistövero 962,78€/vuosi. Alakerrassa on eteinen, olohuone, keittiö, ruokailutila, 1 makuuhuone, kodinhoitohuone, kylpyhuone/wc. Yläkerrassa on tilava aula, 4 makuuhuonetta, pesuhuone, sauna ja erillinen wc. Seinät ovat valkoiseksi maalattua lasikuitutapettia, lattiat ovat tammiparkettia ja laattaa, katot maalattu. Keittiö on tilava ja paljon kaappitilaa ja laskutilaa. Kaapistot ovat valkoiset, tasot tammea. Keittiössä on keraaminen liesi ja liesituuletin saarekkeessa. Astianpesukone, mikro ja jääkaaappi/pakastinkaappi side by side. Keittiön lattia laattaa. Olohuoneessa on kaunis varaava takka. Olohuoneesta kulku pariovista pihalle ja grillikatokseen. Kosteat tilat, wc:t, kylpy-huoneet ja sauna laatoitettu ja lattialämmitys. Yläkerrassa on parveke länteen. Talo on erittäin hyväkuntoinen lähes uuden-veroinen. Pihalla on 2 auton talli ja varasto/kalliolämpöhuone. Pihalla on lisäksi leikkimökki ja grillikatos. Pihalla on nurmikkoa, laattaa, istutuksia, puustoa ja valoja. Upea kokonaisuus! Otetaan vaihdossa pienempi omakotitalo tai rivi/paritalo. Vapautuu sopimuksen mukaan nopeastikin. Yksityisnäytöt. Sovi oma esittelyaika!
Hinta465.000€

Suopuistontie 12, 68300 Kälviä Potankangas

Huoneisto6h+k+khh+ph+s+2wc+vh=157,0 m². Autotalli 38,0 m² ja varasto+ huvimaja
Rakennusvuosi2007
MuutaKälviällä Potankankaalla tilava, hyvin pidetty omakotitalo. Talo on puurunkoinen, puuvuorattu. Harjakatto ja peltikate.Alakerrassa on tuulikaappi, eteisaula, olohuone, keittiö, ruokailutila, 3 makuu-huonetta, kodinhoitohuone, pesuhuone, sauna, wc ja vaate-huone. Olohuoneesta kulku tarassille ja kodinhoitohuoneesta kulku toiselle terassille. Yläkerrassa on aula, 2 makuuhuonetta ja wc. Kulku toisesta makuuhuoneesta parvekkeelle. Sähkölämmitys, varaava takka, 2 ilmalämpöpumppua sisällä ja yksi autotallissa.
Seinät ovat tapetoidut ja maalatut, lattiat parkettia ja laminaattia ja kiiltävää ja tavallista laattaa. Katot ovat valkoisia levykattoja. Pesuhuoneessa suihkukaappi ja amme, saunassa heti valmis kiuas. Molemmissa ikkunat ulos. Keittiössä paljon lasku- ja työskentelytilaa Keittiön kaapistot valkoiset, peiliovin. Indukstio-liesi, liesituuletin, astianpesukone, jää/viileäkaappi ja pakastin-kaappi. Laitteet osaksi rosteria. Tuulikaapissa ja keittiössä kauniit kiiltävät isot laatat. Talossa on koneellinen ilmastointi ja hälytysjärjestelmä. Tontti oma 1357 m². Tontilla on nurmikkoa, istutuksia, puustoa ja laattaa. Aita kiertää etupuolen. Takapihalla on ihana kylpypalju. Lisäksi varasto ja huvimaja. Autotalli ja varasto.Energiatodistus hankitaan ennen kaupantekoa.Tontti on auringolle avoin ja suojainen. Koulu lähellä sekä Kälviän keskustan palvelut n. 1,5 km. Kokkolaan matkaa n. 15 km. Yksiyisnäytöt. Sovi oma esittelyaika!

Hinta239.000€

Kankkosentie 3, 67300 Kokkola Halkokari

Huoneisto5h+k+khh+ph+s+2wc+vh=147,0 m². Autokatos ja 2 varastoa
Rakennusvuosi1998
MuutaHalkokarilla, meren läheisyydessä tyylikäs, arkkitehdin suunnit-telema erittäin valoinen omakotitalo kauniilla hyvinhoidetulla, omalla tontilla. Puurunkoinen, puuvuorattu. Harjakatto ja tiilikate. Sähkölämmitys, kattolämmitys. Kosteissa tiloissa lattialämmitys. Ilmalämpöpumppu, varaava hyvä takka. Koneellinen ilmastointi. Keskuspölynimuri. Hälytysjärjestelmä. Seinät ovat maalattua lasikuitutapettia, lattiat koivuparkettia ja laattaa, katot maalatut, valkoiset korotetut panelikatot ja makuuhuoneissa levykattoja. 2 wc:tä. Kodinhoitohuoneen lattia samoin pesuhuone ja sauna laattaa.Sauna ja pesuhuoneen seinät tiiltä, muurattu, kosteus-eristys. Saunassa aina valmis kiuas. Keittiön kaapistot vaaleat. Paljon kaappeja ja työskentelytilaa.Keittiössä saareke, laminaatti-tasot. Keittiössä Jääkaappi, pakastinkaappi, keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone. Olohuoneen pariovista kulku terasseille. Sähkökulut 18500 kwh/vuosi. Kiinteistövero 540€/vuosi. Oma, hieno tontti 978m². Paljon ikkunoita ja valoa.
Paljon terasseja. Piha ja terassit länsi/eteläsuuntaan. Autokatos ja 2 varastoa. Energiatodistus hankitaan ennen kaupantekoa. Koulu, päiväkoti, kauppa ja meri lähellä. Vaputuu sopimuksen mukaan.Varaa oma esittelyaika!

Hinta315.000€